STÖDLIMNING TÄTNING & PACKNING

Wackers enkomponentssilikoner lämpar sig utmärkt för en mängd olika limbehov, som t ex. stödlimning av stora komponenter och lösa kablar eller som packningar och tätningar.
Vi har även ett sortiment med MS polymerer från både Henkel Locitite och Wacker om man inte vill använda silikon i sin applikation.

RTV-1-silikoner är enkomponents adhesiv och tätningsmedel som är färdiga att använda. De härdar när de utsätts för luftfuktighet vid rumstemperatur. Olika biprodukter skapas under härdningsreaktionen, beroende på produkten. Du kan enkelt identifiera dessa biprodukter med produktnamnet:

 ELASTOSIL® A produkterna avger en basisk aminoförening
 ELASTOSIL® E produkterna avger ättiksyra
 ELASTOSIL® N produkterna avger en pH-neutral alkohol eller oximförening

Fördelar och tillämpningar:

Ett annat viktigt kriterium för att välja den bästa produkten är flödesegenskapen. Vi erbjuder dig RTV-1 silikoner med en konsistens som sträcker sig från fritt flöde till pastor som ligger kvar exakt som applicerade, och därigenom finns en lösning lämplig för varje applikation - vare sig det är ett tätningsmedel, lim eller kretskortsskydd. 

Våra silikonspecialister hjälper dig gärna med att välja det bästa materialet och svara på eventuella frågor du kan ha om RTV-1 och RTV-2 silikon och värmehärdande 1K-system. De mest populära produkterna och de flesta Wacker-materialen, har vi oftast på lager med reservation för ev mellanförsäljning. Övrigt sortiment är beställningsvaror.

​​​​​​​

Silikonlim

60083494          ELASTOSIL N9111 WHITE 310ML
​​​​​​​

1-K silanmodifierad polymer

MS939               Loctite Teroson MS939 black, finns även i grå vit och svart ​​​​​​​


Leverantörer

Henkel

wacker silicones

Ann-Louise Gyllenberg
Produktansvarig

E-post
075-242 46 53

Kontakta mig

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se