Skip to main content
Leverantörspresentation - Leader Tech

Specialister på EMI-skärming och termiska material

Specialister på EMI-skärming och termiska material

Vår leverantör Leader Tech är en ledande tillverkare av produkter för EMI-skärmning och termiska material. Företaget är baserat i Tampa, Florida och har funnits sedan 1984. Leader Tech är kända för att tillverka högkvalitativa produkter, från prototyp till fullskalig produktion.

I Leader Techs produktportfölj finns produkter för EMI-skärmning på tre olika nivåer. Allt från skärmning på kretskortsnivå, till tätningar och skärmning för kapslingar och slutligen ferriter för kabelskärmning. Det senaste tillskottet är ett brett sortiment av termiska material.

Vi har pratat med Ike Wintin – Regional sales manager & Distribution sales manager på Leader Tech. Han berättar att Leader Tech tillverkar tusentals varianter av standardprodukter, men de hjälper gärna kunden att ta fram unika lösningar anpassade efter kundens specifika behov.

Applikationerna blir allt mindre och då krävs det ofta en anpassad lösning som kan utnyttja utrymmet på bästa möjliga sätt. Då kan vi tillsammans se till att kunden får den mest effektiva lösningen för sin specifika applikation och användningsområde”, förklarar Ike.

Tillsammans med Leader Techs ingenjörer kan vi se till att du får bästa möjliga lösningen baserat på era krav på kostnad, volym och omgivning som produkten ska användas i.

"Alla våra metallprodukter tillverkas här i vår fabrik i Tampa, Florida. Vi har investerat mycket i vår produktion över åren och det är något vi är väldigt stolta över. Mindre volymer kan tas fram snabbt med laserskärning, medan man ofta använder pressar vid massproduktion. Stora delar av produktionen är nu automatiserad för att vi ska kunna hålla både kostnader och ledtider låga", fortsätter Ike.

Snabb svarstid och korta ledtider är några av Leader Techs främsta styrkor. Företaget är mycket effektivt och kan erbjuda ledtider på så lite som 1-2 veckor för standardprodukter och generellt 3-4 veckor för specialanpassade produkter.

”En av Leader Techs främsta styrkor är våra korta ledtider.”

Ike Wintin, regional sales manager & distribution sales manager.

OEM Electronics och Leader Tech har jobbat tillsammans i mer än 20 år, och det är ett samarbete som ständigt växer. ”Vi har ett väldigt gott samarbete med OEM Electronics som växer och blir större och större. Vi ser fram emot flera goda år tillsammans”, avslutar Ike.

Är du i behov av skärmning eller termiska material till din applikation? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning!

leader tech

alma salovic
Alma Salovic
Produktansvarig
075-242 45 69

Kontakta mig

Relaterat

DIY-kit från Leader Tech!

Nyheter
Tech Clip Kit innehåller allt du behöver för att designa din...

Nyheter från Parker Chomerics

Nyheter
Parker Chomerics har under året lanserat flera nya produkter både inom t...

Leder bort värme från processorer

Kundcase
CrossControl grundades 1991 och hade då 7 anställda. Idag har de närmare...

Nyhet - Så optimerar du din kylning

Nyheter
Då framtidens elektroniska produkter blir alltmer kraftfulla samtidigt s...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se