OM OEM ELECTRONICS

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa. Under drygt 40 år har vi hjälpt svensk industri att utveckla världsledande produkter. Tillsammans med våra leverantörer, som tillhör de ledande inom sina respektive områden, erbjuder vi ett stort applikationskunnande och ett heltäckande sortiment.

Detta gör att vi kan ge våra kunder rätt komponent och lösning för varje behov samt tillföra kompetens och service på ett effektivt sätt. För att vara specialister och hålla hög teknisk kompetens kring våra produkter har vi delat in oss i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare.

Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment som kompletteras med kundunika lösningar för att möta våra kunders specifika behov, såväl i kvalitet som i kostnad och prestanda. Läs mer om vår produktförädling.

Utveckling

Vi försöker hela tiden göra nya saker. Det är ok att göra fel bara man lär sig av misstagen. Vi vill utveckla både företaget och oss själva...

Balans

När vi trivs och har roligt tillsammans blir resultatet bättre. Engagerade medarbetare skapar ett starkt företag...

Öppenhet

Vi ger varandra beröm när vi gjort något bra, och tips om förbättringar Vi är ärliga mot våra kunder, leverantörer och mot varandra...

SÄLJPRESENTATION

Välj produktområde nedan och klicka på bilden eller rubriken för presentation.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se