OEM Electronics

KOMMUNICERA VIA DISPLAYEN

- PÅ SWAPSAFES INTELLIGENTA NYCKELLÅDOR.

Vår kund Swapsafe tillverkar intelligenta nyckellådor som används för utbyten mellan användare, vid till exempel lägenhetsuthyrning via Airbnb. OEM Electronics levererar touchdisplayer till nyckellådorna.

När Swapsafe skulle ta fram nyckellådorna var det viktigt att de fick en display som användaren kunde kommunicera via, för att enkelt bli identifierad och registrerad. Genom en god relation med vår tillverkare kunde vi snabbt ta fram prover för displayen till nyckelskåpen. ”OEM Electronics kunde ge oss rätt teknisk expertis och ett konkurrenskraftigt pris”, säger Kasper Hessellund Hansen, grundare av Swapsafe.

Skärmen som vi levererar till Swapsafe är en 4,3” TFT färgdisplay med kapacitiv touchskärm. De flesta nyckelboxar kommer stå utomhus och därför valdes en ljusstark display som tydligt visar informationen på skärmen oavsett väder och vind.

”Som displayleverantör har OEM Electronics bidragit till valet av rätt produkt och vi upplever ett proaktivt engagemang från deras säljteam”, berättar Kasper. Vi på OEM Electronics erbjuder TFT-displayer med vida betraktningsvinklar och hög ljusstyrka. Egenskaperna möjliggör ett brett användningsområde för många olika applikationer och för information i färg som ska visas i realtid passar TFT utmärkt.

”OEM Electronics besitter kompetenser som tillgodoser våra behov och vi kommer fortsätta vårt samarbete framöver med nya displayvarianter till nya produkter”, avslutar Kasper.

Läs mer om våra Displayer

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS