KOMPONENTER OCH UTRUSTNING TILL ELEKTRONIK- OCH APPARATTILLVERKARE I NORRA EUROPA

OEM ELECTRONICS MARKNADSFÖR KOMPONENTER OCH UTRUSTNING TILL ELEKTRONIK- OCH APPARATTILLVERKARE I NORRA EUROPA.

 • Läs senaste numret av vår tidning
  Klicka på bilden nedan för att läsa det senaste numret av vår tidning som innehåller branschnyheter och några av våra kundcase. Tidigare nummer hittar du här.
  Information
  Publicerad - 29 oktober 2019
 • Nya smidiga LED-drivdon
  Inventronics breddar sin serie av runda LED-drivdon med en 320W-version som tar lite plats och är lätta att installera. EUR är en serie Led-drivdon som har justerbar utström via potentiometer (SV...
  Information
  Publicerad - 17 oktober 2019
 • 5"-display för krävande situationer
  Tianma lanserar nu en 5"-display med hög ljusstyrka samt brett tempraturomfång. Att den sedan har 50000 timmars livslängd på backlighten gör den perfekt till utomhusapplikationer i tuffare miljöer. ArtikelnummerTM050RDZG03 Storlek 5.0" Upplösning 800x480 Ljusstyrka 1000 Kontrast 750 Teknik TN Betraktningsvinkar...
  Information
  Publicerad - 15 oktober 2019

Kunskap

Vi har lång erfarenhet från olika branscher och projekt. Vi ägnar all vår tid till sådant som våra kunder ägnar sig åt några gånger per år. Våra produktspecialister och säljare säkerställer att du alltid får rätt råd och lösning för varje tillfälle.

Tillgänglighet

Vi finns här för dig, för att dina projekt ska löpa smidigt och i rätt riktning. Med personlig försäljning samt tät och tydlig kommunikation, vill vi att våra kunder ska känna trygghet i samarbetet med oss.

STORT APPLIKATIONSKUNNANDE OCH ETT HELTÄCKANDE SORTIMENT

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa. Under drygt 40 år har vi hjälpt svensk industri att utveckla världsledande produkter.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS