Arbeta hos oss

  ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

  Det viktigaste vid en anställning hos oss är inte kunskap ​​​​​​​- den kan vi alltid ge dig. Det viktigaste är din attityd och din inställning!

  Vill du jobba med oss? Hör av dig!

  Vi individanpassar din karriär inom OEM-koncernen! Vi har till exempel vårt traineeprogram där du anställs hos oss och blir internutbildad inom flera delar i vårt bolag. Du får kunskap om koncernen, bolagen och produkterna och ett stort stöd i din personliga utveckling. I traineeprogrammet får du värdefulla erfarenheter och kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget.

  Har du några frågor? Kontakta Christina Ristl på 075-242 45 39 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Välkommen till oss!

  Utveckling

  Vi försöker hela tiden göra nya saker. Det är ok att göra fel bara man lär sig av misstagen. Vi vill utveckla både företaget och oss själva...

  Balans

  När vi trivs och har roligt tillsammans blir resultatet bättre. Engagerade medarbetare skapar ett starkt företag...

  Öppenhet

  Vi ger varandra beröm när vi gjort något bra, och tips om förbättringar Vi är ärliga mot våra kunder, leverantörer och mot varandra...

  VAD KAN MAN JOBBA MED?

  Hos oss i OEM-koncernen finns flera olika tjänster. Du kan bland annat jobba som:

  Säljare • Innesäljare • Produktansvarig • Produktassistent • Lagerarbetare • Montering/produktförädling

  SÄLJARE

  Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du för försäljning av våra produkter till befintliga och nya kunder. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. 

  För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande och kommunikativ. Vi ser också att du är självgående och kan tänka ut egna lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Tjänsten innebär resande inom Sverige. 
  ​​​​​​​OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser.

  INNESÄLJARE

  Som innesäljare hos oss ansvarar du för orderregistrering och leveransbevakning. Du har ett professionellt bemötande mot kunder och leverantörer, både via telefon och mail.

  ​​​​​​​Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann samt har ett intresse för affärer. Du behärskar både svenska och engelska väl.

  Inom OEM-koncernen uppmuntrar vi personlig utveckling och flera av våra innesäljare har efter en tid tagit steget till att bli utesäljare.

  PRODUKTANSVARIG

  Våra produktansvariga jobbar tätt ihop med våra leverantörer. De fungerar som tekniskt stöd för både våra säljare och för våra kunder.

  Du bör ha ett tekniskt intresse och vara nyfiken.Du bör behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

  Inom OEM-koncernen uppmuntrar vi personlig utveckling och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

  "Vår framgång bygger på att våra medarbetare både vill utveckla sig själva och företaget."

  Urban Malm, vd

  "Jag arbetade inom ventilationsbranschen, när jag blev kontaktad av OEM Electronics. Jag började som produktassistent och idag är jag produktansvarig. Det finns stora möjligheter inom koncernen och många chanser till personlig utveckling."

  Andreas Lingmerth, produktansvarig

  "Jag har alltid velat jobba med försäljning. Redan innan jag gick handels- & administrations-programmet på gymnasiet var jag säker på att jag skulle läsa vidare till kvalificerad företagssäljare på en YH-utbildning. Under den utbildningen hade jag min praktik på OEM Electronics och började sedan jobba som innesäljare. Efter ett halvår fick jag börja som distriktsansvarig säljare, vilket visade att jag har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Jag fick snabbt ta ett stort ansvar och ser jobbet som säljare som roligt och utvecklande."

  Filip Lindén, säljare

  "Efter ingenjörsinriktad  utbildning insåg jag att jag ville ha ett jobb där jag kom ut och träffade folk.  Jag hoppade därför på en 1-årig utbildning till teknisk säljare på Affärshögskolan i Linköping. Vid examen såg jag att OEM Electronics sökte folk och fick jobb här.  Jag gillar att det är ett så varierande jobb och att man som distriktansvarig säljare direkt får så mycket ansvar och möjlighet att påverka sin roll och arbetssätt."  

  Maja Rehn, säljare

  Vill du ha våra nyhetsbrev​​​​​​​?

  Please enable the javascript to submit this form

  Kontor

  OEM Electronics AB
  Box 1025 (Förrådsvägen 2)
  573 29 TRANÅS

  Leveransadress

  OEM Electronics AB
  Dalagatan 4
  573 42 TRANÅS

  Kontakt

  075 - 242 45 00
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  www.oemelectronics.se