Fläktar , Strömställare

Fläktar och brytare med rätt ljudbild och egenskaper

Fläktar och brytare med rätt ljudbild och egenskaper

I över 80 år har vår kund Frico arbetat med att utveckla produkter för inneklimat. När de skulle uppgradera ett av deras konvektorelement med en fläkt och en ny typ av brytare, valde de att kontakta oss på OEM Electronics.

”Det var två faktorer som gjorde att vi valde er. Dels kunde ni leverera en fläkt med den ljudbild vi ville ha. Det andra var att ni kunde få fram en IP44-brytare som var vit med dubbelpolig brytning och inte hade något extra silikonöverdrag. Den kombinationen var det ingen annan som löste”, berättar Eva Voelkerling, produktspecialist på Frico. Fläkten som sitter i elementet kommer från vår leverantör Sanyo Denki. Den håller en mycket låg ljudbild och hörs knappt vid lägsta varvtal, vilket är en stor fördel om elementet ska användas i hemmiljö. Brytaren som vi tog fram speciellt för Frico kommer från vår leverantör Bulgin.

Genom att tillsätta fläktar i ett konvektorelement får du en jämnare värme snabbt i hela rummet. Fricos nya element passar bra i utrymmen där du vill ha en snabb temperaturhöjning, exempelvis i tvättstugor eller i fjällstugor. Elementet kan styras via app på mobilen, vilket gör det möjligt för användaren att nyttja elementet även när man inte är hemma.

”Kontakten med er på OEM Electronics har fungerat bra. Vi har fått snabba svar på frågor om olika lösningar. När vi hade speciella önskemål var det bara att ställa frågor till er och vi fick precis den service som vi önskade. Vi kommer absolut höra av oss till er om fler komponenter framöver”, avslutar Eva.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se