Ljusindikering, Strömställare , Termostater

Komponenter på heta platser

Komponenter på heta platser

Tylö har länge varit kända för sina bastuaggregat. 2008 slogs Tylö ihop med finska Helo och går idag under namnet TylöHelo. Företaget har nu ett komplett utbud av toppmoderna wellness-produkter.

Vi på OEM Electronics har samarbetat med TylöHelo under många år. Redan under mitten av 70-talet fick vi kontakt då Tylö behövde hitta en ny leverantör av en indikeringslampa. Sedan dess har samarbetet vuxit och vi levererar ett flertal artiklar i dagsläget.

För sex år sedan bytte TylöHelo design på bastuaggregaten. De gick från de klassiska ganska kantiga aggregaten till rundare och mjukare varianter. I och med detta ville man lyfta in modellerna Compact och Combi Compact i det nya formspråket.

”Modellen Sense Sport Combi är ett bastuaggregat med en ånggenerator och har varit en utmaning att utveckla”, berättar Gustav Vassergård, produktutvecklare på TylöHelo.

Utmaningen låg i att få in mycket elektronik på en betydligt mindre yta än tidigare, på grund av den nya designen. Det är också viktigt att komponenterna klarar av den extrema värmen som bildas i ett bastuaggregat.

”I samarbetet med er på OEM Electronics är det en stor fördel för oss att ni kan leverera en komplett lösning”, berättar Gustav Vassergård.

Vi levererar bland annat två kundunika indikeringslampor som är försedda med en svart lins. Detta för att kunden önskade att lamporna skulle vara svarta och snygga när dom inte lyser.

Vi levererar även överhettningsskydd, termostat, timer och brytare där alla komponenter är anpassade efter kundens önskemål.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se