Kundunikt LED-drivdon till markisbelysning

Kundunikt LED-drivdon till markisbelysning

Vår kund Hunter Douglas Scandinavia är en ledande aktör inom solskyddsbranschen. De säljer egenutvecklade interiöra och exteriöra solskyddskomponenter och system (som terassmarkiser, fönstermarkiser och screens/zip screens) till tillverkare av färdiga solskyddsprodukter.

Vi har tagit fram ett kundunikt LED-drivdon, för strömförsörjningen till deras markisbelysning. Drivdonet levereras med kablage och snabbkoppling, för enkel ihopkoppling med belysningen. För att ytterligare effektivisera hanteringen hos Hunter Douglas packas och levereras drivdonet i en streckkodsförsedd kartong tillsammans med belysningens snabbkoppling (vilken utvecklats av vårt systerbolag Agolux).

”Vårt samarbete började när vi skulle utveckla inbyggd belysning till våra markiser. Vi ville ha stilren belysning som är snyggt integrerad i markiserna. LED-drivdonet från er håller hög kvalitet, är väderskyddat och pålitligt, vilket är viktigt för oss”, berättar Erik Nordmark, konstruktör hos Hunter Douglas.

”Vi har ett jättebra samarbete med våra kontaktpersoner hos er, Sanna och Daniel. De har hjälpt oss med teknisk dokumentation och information inom elektronikområdet som är nytt för oss”, fortsätter Erik. ”Vi fick till exempel hjälp med certifieringen som behövdes för att kunna sälja produkten i Australien”.

Belysningen är framtagen till terassmarkiser och har lanserats i liten skala än så länge. Under nästa år kommer den lanseras på fler marknader och man hoppas och tror på stor efterfrågan.

”Vi visste vad vi ville ha, men behövde hjälp med hur vi skulle komma dit. Vi har fått jättebra hjälp hela vägen och haft ett jättebra samarbete. Projektarbetet har drivits framåt på ett mycket bra sätt med regelbundna avstämningar”, säger Henrik Svensson, produktchef hos Hunter Douglas.

”Vi ser stora möjligheter framåt med utveckling av både mer belysning men även inom andra områden, för att utveckla tillbehören till våra markiser”, avslutar Henrik.


Daniel Nandorf
Produktansvarig

08-732 85 68

Kontakta mig

Relaterat

Känner du till EN62368?

Nyheter
KÄNNER DU TILL EN62368? Från och med 2020-12-20 är det den som gäller. ...

320W LED-drivdon från inventronics

Nyheter
Inventronics justerbara, IP67-klassade EUP-familj breddas genom två nya ...

Nytt nätaggregat med energibesparing i fokus

Nyheter
ARF 500 är ett 500 watts nätaggregat från vår leverantör Arch Electronic...

Nya smidiga LED-drivdon

Nyheter
Inventronics breddar sin serie av runda LED-drivdon med en 320W-version ...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se