Skip to main content
Termostater

Överhettningsskydd utan krångel

Överhettningsskydd utan krångel

Ända sedan 1972 har vår kund Wexiödisk försett storkök i och utanför Sverige med diskmaskiner som har höga krav på kvalitet. OEM Electronics fick möjligheten att hjälpa Wexiödisk när man upptäckte ett problem med en ingående komponent, ett överhettningsskydd.

Problematiken handlade om att komponentens så kallade fail-safe-funktion kunde lösa ut under transport och ibland under kalla förhållanden. Detta orsakade i många fall extra arbete i samband med installation av nya kök.

OEM Electronics kunde erbjuda ett nytt överhettningsskydd som inte bara avhjälpte problemet med fail-safe för Wexiödisk. Man fick nu möjlighet att använda skruvanslutningar vid höga strömmar vilket tidigare inte varit möjligt.

”Eftersom vi levererar till marina storkök krävs också särskilda certifikat. Detta kunde OEM Electronics hjälpa oss med, en annan mycket viktig faktor för oss”, berättar Monika Wintberg, inköpare på Wexiödisk.

Hon berättar vidare att detta nya överhettningsskydd ingår i nästan alla Wexiödisks maskiner. Trots stora volymer har inte en enda reklamation mottagits.

”OEM Electronics ser alltid till att förse oss med komponenter i tid, till konkurrenskraftiga priser och med väldigt god kvalitet. Vilket är grundpelare för oss när vi väljer leverantör”, säger Monika Wintberg.

Monika Wintberg avslutar med att hon är nöjd med samarbetet som vi har och kan absolut rekommendera OEM Electronics som leverantör.


Jesper Rylander
Produktansvarig
075-242 45 36

Kontakta mig

Relaterat

Värme eller kyla?

Kunskap
Kyla eller värme? Är din applikation utsatt för värme eller kyla?...

Familjeföretaget från Södertälje

Kundcase
I början av 60-talet grundades Gastro Teknik i Södertälje. Det är ett fa...

Överhettningsskydd från Tecasa

Nyheter
Tecasas populära överhettningsskydd ur 3-poliga VC-serien tryggar din ap...

Överhettningsskydd utan krångel

Kundcase
Ända sedan 1972 har vår kund Wexiödisk försett storkök i och utanför Sve...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se