Skip to main content
24 november 2021

Nya strömställare från Onpow

Nu har vi släppt nya vandalsäkra strömställare från vår leverantör Onpow. Strömställarna är byggda för att klara fukt, smuts och stå emot yttre påverkan. Det gör dem idealiska att montera i applikationer utomhus eller i offentliga miljöer. De nya brytarna ger en stor möjlighet till kundanpassning och vi kan leverera dem med kablage och kontaktdon enligt önskemål. Strömställarna kommer i rostfritt stål som standard men det går även att få en annan färg på kroppen.

MICRO TRAVEL-STRÖMSTÄLLARE

På en micro travel-strömställare rör sig aktiveringsfunktionen endast 0,5 mm när man trycker på den. Det ger känslan av att trycka på en touchknapp snarare än en traditionell brytare. Nu kan vi erbjuda en ihållande funktion på dessa strömställare, så kallat latching, vilket inte varit möjligt tidigare. Micro travel-strömställarna är från 16 mm panelmontage upp till 22 mm och inbyggnadsmåtten är väldigt låga. En 19 mm brytare bygger enbart 15,5 mm in i applikationen. Ringbelysning och kablage är standard på micro travel-strömställarna.

SENSORSTRÖMSTÄLLARE

Med en sensorströmställare kan man påverka funktionen utan att vidröra ytan. När ett objekt kommer tillräckligt nära strömställaren reagerar sensorna och bryter kretsen. Med hjälp av denna teknik kan man på ett enkelt sätt få en önskad funktion ur en PLC eller liknande styrning som görs helt efter kundens önskemål. Strömställarna finns med ringbelysning som gör dem väl synliga i alla miljöer och de har ett arbetsområde på 6-24VDC.



Jonatan Lindell
Produktansvarig
075-242 45 49

Kontakta mig


Senaste nytt

Nya förbättrade nödstopp

Nyheter
Tillsammans med vår leverantör Onpow kan vi nu erbjuda nya uppdaterade n...

Värmelösningar för HVAC

Nyheter
Bekymmersfri drift, enkel installation och säker uppvärmning. Vår levera...

Förstärkt sortiment och expertis inom elektronikkylning

Nyheter
Tillsammans med vår relativt nya leverantör Priatherm stärker vi vårt so...

High Voltage Water Heater

Nyheter
DBK’s High Voltage Water Heater (HVWH) är en kupévärmare för uppvärmning...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se