Kontakta oss

Henkel

Henkel Electronics utvecklar och producerar material till elektronikindustrin. De har en specialiserad produktportfölj av innovativa, högteknologiska adhesiv och material för produktion av microchips, elektronikapparater och material för termisk avledning.

Sedan starten för 140 år sedan har Henkel köpt upp tekniskt intressanta, innovativa varumärken och integrerat dessa i sin produktportfölj. Numera är alla dessa varumärken konsoliderade och alla produkter heter Loctite, Technomelt, eller Bergquist. Henkel Electronics är en del av Henkel Adhesive Technologies, som har sitt huvudkontor i Düsseldorf och är numera väldens största producent av adhesiv, tätningar och ytbeläggningar världen över. 

Vi har i över 20 års tid sålt Lödprodukter från Multicore och vårt täta samarbete har sedan dess utökats med nya produktsegment allteftersom Henkel köpt upp nya varumärken och utvecklat nya material för elektronikindustrins växande behov av helt nya produkter och produktionsmetoder. Henkel satsar mycket stor del av sin vinst på fortsatt forskning och konstant utveckling av nya material och är lyhörda för marknadens behov idag och i framtiden. Henkel är också fokuserade på att utvecklingen ska gå mot bättre miljötänkade ”sustainability” och innovationer

Klicka här för att komma till Henkel


Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se