Skip to main content
Overlayer

Innovativ overlay blev en stor förbättring

Innovativ overlay blev en stor förbättring

OEM Electronics har varit en trogen leverantör åt Tjeders under flera decennier. Det är ett lyckat samarbete som sträcker sig över flera av våra affärsområden. När Tjeders upplevde kvalitets- och monteringsproblem med sin gamla overlay kunde vi på OEM Electronics erbjuda en innovativ lösning. Tillsammans med Tjeders tog vi fram en ny overlay, helt anpassad efter kundens behov och önskemål.

Produkten vi levererar overlayen till är en touchenhet som används inom vård och omsorg. Touchenheten fungerar som en kallelsesignal som snabbt och enkelt påkallar uppmärksamhet från vårdpersonal när en patient larmar. Enheten kan användas som rumsenhet, expeditionsenhet eller minidisplay.

En av de stora fördelarna med den overlay som togs fram är möjligheten att skräddarsy den för varje kund. Vi säkerställde att overlayen matchade touchenhetens kapsling i både färg och textur, vilket skapade en enhetlig och tillfredsställande estetik mellan de två komponenterna. För att underlätta monteringen adderades en dragflik på skyddspappret på overlayens baksida. Dessutom kunde vi garantera bättre vidhäftning genom att uppdatera klistret på overlayens baksida, vilket markant förbättrade dess fästförmåga mot kapslingen.

Efter att den nya overlayen hade implementerats och använts under en tid var utlåtandet positivt. ”Den nya overlayen blev en stor förbättring! Detta då den är snyggare, mer stryktålig och lättare för produktionen att montera”, säger Totte Ericsson, inköpare på Tjeders.

Tjeders har varit verksamma sedan 1942 och är idag en IT-partner med spetskompetens inom tjänsteleveranser av larm och kommunikationslösningar till företag, kommuner och regioner. De har sitt huvudkontor i Malmköping utanför Stockholm, där även deras fabrik ligger.

anton segerson
Anton Segerson
Produktansvarig
075-242 45 37

Kontakta mig

Relaterat

Oändliga variationer av knappsatser

Nyheter
Är du ute efter en knappsats men inte riktigt vet vad du vill eller behö...

Högkvalitativa knappsatser

Kundcase
Tillsammans med Husqvarna AB har vi tidigare tagit fram en knappsats med...

Light Guiding Film (LGF)

Nyheter
I våra knappsatser hör belysning till en vanlig del för att upphöja kval...

Silikongummi till bilindustrin

Nyheter
Vi har leverantörer som är certifierade mot bilbranschen och kan bland a...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se