Knappsatser

Silikonknappar till Hasselblads kameror

Silikonknappar till Hasselblads kameror

Vi levererar olika silikonknappar och andra gummidetaljer till det världsledande och ​​​​​​​anrika kameraföretaget Hasselblad. 

Vi har ett samarbete som sträcker sig långt tillbaka, med det anrika företaget Hasselblad. De tillverkar och säljer digitala kameror i mellanformatsklassen. Deras kunder är framför allt professionella fotografer, men med senaste kameran, X1D, kommer också en del seriösa och avancerade amatörfotografer att vara en kundgrupp.

“Vi har ofta en tydlig bild av hur vi vill att detaljerna ska se ut och kännas”, säger Ove Bengtsson produktchef på Hasselblad. “OEM Electronics ger oss tekniska råd för att detaljerna ska bli gynnsamma att tillverka. Efter utfallsprover med uppmätningsprotokoll och tester hos oss görs eventuella justeringar innan serieverktygen tas fram”. 

Vi på OEM Electronics har varit med och designat knappsatser för många olika produkter. Våra kunder tillverkar bland annat mobiltelefoner, personsökare, medicinska applikationer, digitala kameror, fjärrkontroller, hemelektronik, hushållsprodukter, fordonselektronik och industriell elektronik.

Du kan fritt välja storlek, grafisk layout, antal och position av knappar. Vi jobbar alltid med att ta fram bästa möjliga tryckkänsla för användaren. Önskar du även belysning på tangentbordet så hjälper vi dig med det.

“Vårt samarbete löper smidigt”, berättar Ove Bengtsson på Hasselblad. “OEM Electronics är alltid villiga att försöka lösa våra problem och jag kan absolut rekommendera dem som leverantör.”

Tomas Isaksson hemsida
Tomas Isaksson
Produktansvarig
075-242 45 35

Kontakta mig

Relaterat

Silikongummi till bilindustrin

Nyheter
Vi har leverantörer som är certifierade mot bilbranschen och kan bland a...

Oändliga variationer av knappsatser

Nyheter
Är du ute efter en knappsats men inte riktigt vet vad du vill eller behö...

Hur fungerar en kapacitiv knappsats?

Nyheter
En kapacitiv knappsats är uppbyggd av ett rutnät med en laddad kapacitan...

Silikonknappar till Hasselblads kameror

Kundcase
Vi levererar olika silikonknappar och andra gummidetaljer till det värld...

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se