Flexibla värmare, Strömställare , Termostater, Överhettningsskydd

"Vi uppskattar flera komponenter från samma leverantör"

"Vi uppskattar flera komponenter från samma leverantör"

När Kuben Ventilation AB i Falun skulle uppdatera ett av deras mest populära rumsaggregat hörde de av sig till oss på OEM Electronics. Kuben har varit en kund till oss under många år och nu ville de ha hjälp med att ta fram flera komponenter som skulle passa i det nya aggregatet.

”En av anledningarna till att vi valde er som leverantör är att vi uppskattar att ha fler komponenter från samma leverantör. Det gör att det är lättare att få en bild av vad vi behöver för komponenter till våra aggregat”, säger Peter Johansson, konstruktör på Kuben Ventilation.

Förutom en ny kundanpassad brytare från vår leverantör Onpow tog vi fram två överhettningsskydd från leverantören Inter Control och även en automatsäkring på 10A från Sang Mao. Det gjorde att Kuben Ventilation kunde kostnadseffektivisera produktionen.

Vi levererar även en kundanpassad folierad värmekabel. Den är både storleksanpassad för kundens applikation samt att vi levererar värmaren färdig med termostat och kablage för enkel montering. En lösning som sparat flera moment i produktionen, frigjort tid samt säkrat kvaliteten i kundens applikation.

”Vi hör av oss till er och förklarar vilken funktion vi är ute efter. Detta underlättar enormt för oss. Ni har koll på marknaden och på utbudet. Det är skönt att ha det stödet från er och en support som vi kan lita på”, avslutar Erik Berg, inköpare på Kuben Ventilation.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se