21 april 2021

Välj rätt lödstation för små och ytmonterade komponenter

Letar du efter en lödstation som klarar av de allra minsta ytmonterade komponenterna på ett PCB? Här hittar du tre alternativ från vår leverantör JBC.

Varmluftsstationen J-NASE är särskilt anpassad för precisionslödning genom varmluft och framför allt för SMD-komponenter på områden med minimal separation.

Med stationen följer verktyg som hjälper dig att enkelt placera och ta bort SMD av olika storlekar. Det finns olika koppar som passar storleken på alla komponenter. Systemet i stationen möjliggör en reglering av både temperatur och luft vid mycket låga nivåer, för att undvika rörelser hos närliggande komponenter.

NANE-stationen är den bästa lösningen för lödning och omarbetning av SMT-komponenter som kräver högsta precision. Denna station kommer med två stycken verktyg för lödning av de minsta komponenterna. Det korta avståndet mellan spetsen och handtaget på verktygen ger maximal kontroll även när du använder ett mikroskop.

NASE-stationen levereras med nanohandtag och en justerbar nano-pincett, för att du ska kunna vara med flexibel när du omarbetar små komponenter. NASE har en meny med mer än tio parametrar för att anpassa styrenheten.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se