Kontakta oss
Skip to main content

WACKER SILICONES

Wacker Silicones är en av världens allra största producenter av silikon och har 23 egna produktionsanläggningar världen över, inklusive en egen kiselgruva i Holla, Norge. Wacker är ett av endast en handfull företag i världen som klarar att producera silikon från grunden och har till och med en egen vattenkraftanläggning. Parallellt produceras många andra kemikalier, vilket innebär att biprodukter i en kemisk process används som råmaterial i en annan. Denna unika produkt- och produktionsstrategi minimerar energi- och resursförbrukningen.

Wacker Silicones arbetar ständigt med utveckling av nya material för nya applikationer inom många områden, exempelvis bygg och konstruktion, livsmedel, medicinska applikationer, skönhetsvård, automotive, energisystem, textilier och life science.

Vårt produktsortiment från Wacker är främst inriktat på elektronikproducenternas behov av att skydda applikationer i tuffa miljöer och produkterna finns främst inom elektronikskydd, rymdsilikoner, limning, packningar och smörjning. Världskända material som SilGel® 612 silikongel för elektronikingjutning och Wacker® Paste P12 termiskt ledande silikonpasta hör till våra populäraste produkter. OEM Electronics och Wacker Kemi har ett mångårigt samarbete och delar värderingar som hög kvalitet, etisk produktion och hållbarhet ”sustainability”

Klicka här för att komma till Wacker


Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se